algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Insults i fortes crítiques dels grups de l'oposició per l'augment de l'IBI

El públic assistent a la sessió plenària va recriminar la pujada d'un 42%

L'Ajuntament de Santanyí va aprovar la pujada d'un 42 per cent l'impost sobre béns immobles (IBI) en una sessió plenària molt polèmica en què hi va haver insults i fortes crítiques tant per part dels grups de l'oposició com per part del públic assistent.

L'exbatle de Santanyí i portaveu del grup Convergència Municipal de Santanyí (CMS), Cosme Adrover, es va dirigir al batle Miquel Vidal acusant-lo de cometre «un atracament a les butxaques dels santanyiners». Adrover va recriminar a Vidal l'espectacular pujada d'imposts i la poca atenció que tenen de cara a algunes zones de Cala d'Or.

Així mateix, una senyora que estava al públic es va aixecar i es va dirigir al batle dient-li que «vosaltres només pensau en les seves butxaques. El meu marit és pensionista i ja me diran com ho faig havent de pagar aquests imposts amb la ridícula pensió que cobram».

El batle Miquel Vidal, després de les fortes crítiques de l'oposició, va fer una promesa en públic: «Si d'aquí a dos o tres anys hem pogut realitzar tots els projectes tornarem a abaixar els imposts. La pujada per una casa normal suposa devers unes 12 o 13.000 pessetes més».

Aquesta manifestació va escalfar encara més l'ambient i Cosme Adrover va agafar la paraula dient que «vosaltres estau fent un atracament a les butxaques dels santanyiners. No és necessària aquesta pujada perquè l'Ajuntament té més de 500 milions de superàvit i a més no hi ha cap municipi de la nostra zona que tengui l'IBI tan alt».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris