nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Fuster: «Els empresaris balears han de redistribuir la riquesa entre la societat»

El president del Centre Universitari Ariany presentà la VI Jornada d'Empresaris

El president del Centre Universitari Ariany i honorífic d'Endesa-Gesa, Feliciano Fuster, presentà la VI Jornada d'Estudi per a Empresaris, acompanyat pel coordinador del fòrum, Francisco Bouthelier, que es desenvolupa avui a sa Carrotja (Campos).

A l'encontre es recordarà als empresaris balears que «tenen la funció de redistribuir la riquesa entre la societat, especialment entre els sectors més desprotegits», remarcà Fuster. És per això que l'empresariat illenc «ha de pensar en les persones i ha d'enfocar els seus esforços no tan sols en l'èxit personal i sí en l'enriquiment del col·lectiu de la societat».

Fuster titllà l'empresari balear com a «nou ric», fruit de la seva joventut. Aquest fet du implícit «una certa mancança de prespectiva i no tenir la capacitat i maduresa d'haver capejat temporals de crisis econòmiques». Per aquesta raó recordà que fins al «boom turístic érem una regió molt pobre».

En aquest sentit, a la jornada, que té com a títol Reflexions en un entorn d'èxit i expansió, es vol donar una «orientació ètica cristiana», perquè l'empresari tengui en compte aquestes reflexions i «no la cobdícia». Un comportament ètic «és absolutament rendible, perquè ajuda sempre a administrar millor l'èxit, mentre que fer mangarrufes pot ser profitós a curt termini, però no implica una gestió empresarial perdurable en el temps, ni beneficiosa per a altres generacions».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris