algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Govern es nega a negociar la taxa d'entrada en es Trenc perquè «és impossible»

El batle diu que es durà a ple la implantació d'una entrada a la platja i només n'estaran exempts els veïns

El batle de Campos, Andreu Prohens (PP), i el conseller de Turisme, Celestí Alomar, no arribaren a cap acord, ahir matí, sobre la implantació d'una taxa als visitants de la platja des Trenc. Alomar es negà a parlar del tema, tot al·legant que no era l'objecte de la seva visita i a més qualificà «la proposta del batle d'impossible de realitzar».

Per la seva part, el batle popular va anunciar que a la propera sessió plenària, l'Ajuntament pretén l'aprovació de la proposta de la qual únicament n'estaran exempts de pagar els ciutadans que cotitzin en el municipi.

Alomar i Prohens visitaren el paratge natural i parlaren de la neteja, així com del conveni que manté la Sala amb Ibatur.
El conseller va posar de manifest que «s'estudiarà una possible col·laboració del Govern per netejar la segona línia de la platja i retirar l'alga que es diposita sobre l'arena des Trenc i ses Covetes».

Alomar va explicar sobre la taxa que vol implantar el Consistori de Campos que «des del Govern estam treballant en la redacció de l'impost turístic que s'implantarà de manera unitària per totes les Illes Balears. Consideram que imposar una taxa d'entrada per una platja és impossible d'aplicar».

En contra d'aquesta posició, Andreu Prohens volgué deixar ben clar que «és inconcebible que molts municipis obtinguin una rendibilitat amb la difusió de les imatges des Trenc i, en canvi, nosaltres n'hem de pagar el manteniment i la neteja».

Així mateix, el batle va recordar que «els punts d'accés a l'arenal són de propietat municipal, a més tenim la possibilitat de reclamar un dret d'imatge perquè es difonen molt fulletons entre els hotels d'algunes zones turístiques.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris