algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

L'Ajuntament exigeix al Govern una reforma de la variant

El conseller d'Obres Públiques visità la zona afectada

L'Ajuntament de Vilafranca va exigir al conseller d'Obres Públiques, Josep Antoni Ferrer, una reforma sobre el projecte de la variant de la carretera Palma-Manacor que afecta el municipi .

Ferrer va visitar ahir la població per conèixer les deficiències i les necessitats més urgents. El batle de Vilafranca, Jaume Sansó (PSM), mostrà al conseller els punts més conflictius com el torrent de na Borges, situat en el camí de Son Ramon.

L'Ajuntament va plantejar la possibilitat d'elevar la carretera o desviar-ne el traçat. L'inconvenient és que per la zona hi passen molts de tractors i gent caminant que es dirigeixen a les seves finques. A més, la zona del torrent de na Borges preocupa per les possibles inundacions que hi pugui haver.

El conseller també va recórrer la carretera de Porreres fins el camí de Petra, passant pels terrenys que s'han d'expropiar per construir la nova variant. Sansó manifestà que: «allò que més ens preocupa és la contaminació acústica que comportarà la carretera, per tant crec que és molt important la construcció d'una barrera acústica que disminueixi els renous i molèsties als veïns».

El batle de Vilafranca també mostrà al conseller d'Obres Públiques, un dels punts negres de la carretera Palma-Artà, situat just davant el restaurant Es Cruce i on es produeixen molts d'accidents. La solució seria construir una rotonda per tal d'eliminar la perillositat a l'hora de creuar la carretera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris