nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Fageda treu endavant el «referèndum natural» pel color dels taxis

Hi haurà el conductor per vehicle que demanava la Pimem, a les noves llicències

El regidor de turisme, Joan Bauçà, fou l'encarregat de portar a terme l'espesa negociació sobre el nou Reglament Municipal dels Transports Públics de Viatgers al ple municipal d'ahir, davant la baixa del regidor José Manuel Sierra, malalt. L'estira i amolla entre els taxistes de la Pimem i els de la Caeb acabà ahir en una decisió que contentà més als primers que als segons. Els dos punts claus en què els dos sectors més s'oposaven eren el del color i el de regular la conducció del taxi posant un conductor per vehicle a les noves llicències, que demanava la Pimem, i que fa dues setmanes quedà apartada de l'ordre del dia.

Gairebé tots els grups municipals coincidiren en que el color no és tan important com el servei que ha de tenir el ciutadà d'aquest colectiu, pel que relativitzaren un tant aquest punt, que quedà tal i com estava.

D'aquí a dos anys es decidirà el color dels vehicles per «referèndum natural» entre els conductors que hagin adquirit nous vehicles.
Joan Bauçà manifestà que era conscient de la dificultat de prendre una decissió, però que el més important era prendrer-la, ja que considerava impossible el consens entre dues parts enfrontades des de fa 8 anys. «Jo mateix prefereixo el color negre i marfil actual, però ens hem d'adaptar al present, i si totes les provincies, tret de Barcelona, tenen el color blanc en el seus taxis, déu ser per alguna cosa», digué el regidor de turisme.

Bauçà deixà clara la postura de Cort, el «referèndum natural» en dos anys en el referent al color, i un conductor únic en els nous traspassos de llicències.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris