muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

L'Executiu vol que el recinte firal i el palau de congressos estiguin a prop

La ubicació definitiva es coneixerà abans de final d'any i s'aposta per Palma

La Conselleria d'Economia, Comerç i Indústria, que encapçala el vicepresident del Govern de les Illes Balears, Pere Sampol, aposta perquè el futur recinte firal polivalent «s'ubiqui molt a prop del palau de congressos i s'hi complementi », un dels projectes estrella del conseller de Turisme, Celestí Alomar, «tant si hi són pròxims com si es troben a la mateixa zona». A més a més, la ubicació definitiva del complex firal «es donarà a conèixer abans del 31 de desembre».

Des de la vicepresidència de l'Executiu balear es desitja que la localització del recinte firal es concreti «a Palma o en els seus voltants més pròxims; tanmateix, no es descarta, en principi, la seva edificació a la Part Forana, si el preu del terreny fos molt atractiu».

Per tirar endavant aquesta construcció el Govern de les Illes Balears, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç, vol aconseguir un lloc estratègic i on, a més, el sòl sigui propietat de l'Executiu; ja que desitja que estigui «ben comunicat» i que «el terreny posseeixi una superfície a bastament» per allotjar ambdues edificacions. Tot això s'ha d'assolir amb un pressupost que es mourà entre els 500 i els 600 milions de pessetes. És per aquesta raó que la Conselleria d'Economia estudia els diferentes indrets on es podria ubicar el recinte firal polivalent a Palma: polígon de Llevant, Son Sant Joan, els terrenys de la granja experimental que pertanyen a la Conselleria d'Agricultura i, fins i tot, s'especula sobre uns terrenys a Marratxí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris