algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

El pacte PSOE-PSM proclama batle el socialista Eduard Servera per dos anys

La cordialitat va predominar el ple de la moció de censura contra Barrachina

85928

Barrachina (dreta) saluda de manera amable el seu successor.

J. Morey.

El pacte PSOE-PSM va fer possible que el socialista Eduard Servera fos proclamat nou batle de Son Servera en lloc de Francesc Barrachina (PP). L'elecció es dugué a terme en el decurs d'un ple realitzat ahir migdia amb absoluta normalitat. Presidiren la taula el regidor major de la corporació municipal, Gabriel Blanquer (PP) i el de menor edat, Damià Ripoll (PP).

Blanquer va llegir la moció de censura i després es va passar a debatre aquesta, tenint la paraula el aspirant a batle, Eduard Servera. El socialista Servera va voler suavitzar l'expressió moció de censura «pel dramatisme que té la paraula. Nosaltres presentam una alternativa de govern, és un acte que està dins la normalitat democràtica i el fet és que electoralment tenim una majoria ja que el PSM i el PSOE ens hem ajuntat en un pacte progressista».

Servera va recordar que tenia el suport d'altres forces polítiques de Son Servera que estan representades dins el pacte de progrés del Govern balear i Consell. «El pacte està compost per set regidors (quatre pel PSM i tres pel PSOE) i pens que som un grup coherent amb ideologia i manera d'entendre tot el que afecta el benestar del ciutadà, cultura, medi ambient, creixement sostenible, entre d'altres. Ens coneixem de fa temps i tenim experiència».

Després va parlar el batle censurat, Francesc Barrachina (PP), qui va expressar «amb aquesta moció hem guanyat que ens estam comportant com a persones democràtiques i ens hem agafat tranquil·lament la moció de censura». Barrachina va anunciar que esperava aquesta acció per part del PSOE i del PSM si bé va repetir que s'havien d'haver posat d'acord al principi de la legislatura. «Tot el que he volgut durant aquests anys que he governat ha estat el bé del poble i esper que vosaltres corregiu les anomalies que jo he fet i que demostreu que ho sabeu fer pel bé de Son Servera», va concloure Barrachina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris