algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

La carn, el peix i la verdura aniran a la planta baixa del mercat de l'Olivar

La Unió d'Usuaris tindrà sis mesos per presentar un altre projecte de reforma

El Saló de Sessions de les Cases Consistorials, a Cort, era ple de peixeters ahir al matí. Esperaven sentir una sentència que els afavorís, és a dir, que no aprovàs el projecte de la Unió d'Usuaris del mercat de l'Olivar. En sentir aquestes paraules de boca de Lys Riera, regidora de comerç, esclataren d'alegria i aplaudiren tots els grups municipals, que acordaren no aprovar el projecte dels usuaris; ja que, segons la regidora Riera, «trencava amb el caràcter tradicional que ha de tenir un mercat com el de l'Olivar».

La Unió d'Usuaris, que era representada per una minoria, assistia des de la impotència a la desaprovació del seu projecte. Precisament fou aquest col·lectiu el que fa dos dies demanà al batle de Palma que no actuàs antidemocràticament, i que respectàs el que volia la majoria a l'Olivar, que era l'aprovació del projecte.

Joan Fageda, després del ple, va fer una crida al seny i digué a uns peixeters que, emocionats, omplien la sala, que aquest acord no era una solució. «La decisió no soluciona el problema. Cort i l'oposició necessiten la vostra ajuda. Heu de saber que en un acord cada una de les parts ha de cedir un poc, ningú no hi guanya i ningú no hi perd», manifestà el batle. Fageda també insistí que «no ha estat una decisió fàcil. L'equip de govern ha intentat trobar una solució a un problema que portava molt de temps d'indefinició. Primer intentàrem ampliar la plaça del mercat, i després s'estudià remodelar la plaça Rosselló; però va ser impossible portar-ho a terme».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris