algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El decret d'acreditació dels hospitals sortirà a llum en iniciar-se el 2000

La Conselleria de Sanitat preveu treure endavant el decret d'acreditació dels centres hospitalaris de Balears en el primer trimestre de l'any que ve.

Així ho posà de manifest ahir la consellera, Aina Salom, en el decurs d'una reunió mantinguda amb els responsables de les clíniques privades.
A hores d'ara el gabinet de Sanitat ja està treballant en la revisió del decret impulsat per l'anterior Executiu per tal d'introduir les modificacions que es considerin adients abans de sotmetre'l a aprovació.

La nova norma regularà les característiques que han de complir els recintes hospitalaris per ser autoritzats a funcionar per l'Administració autonòmica.

En ell es tindran en compte aspectes com ara el nivell d'asèpsia de determinades àrees dels centres, les característiques dels quiròfans, de les UCI... a més de determinades mesures de seguretat i la supressió de les barreres arquitectòniques.

Amb tot, el director general de Sanitat, Josep Pomar, esmentà que en aquests moments la major part dels recintes hospitalaris de la Comunitat ja compleixen amb la major part dels requisits que se sol·licitaran i que les reformes a executar per obtenir l'acreditació no implicaran la necessitat de realitzar grans inversions econòmiques. L'anterior Executiu ja tragué endavant el decret per tal de regular les característiques que ha de complir la xarxa de centres sanitaris d'Atenció Primària.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris