algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

Ajuntament i Serveis Ferroviaris es miren amb lupa el projecte del tren

Ambdues entitats comprovaran si el pla d'execució i el d'explotació són iguals

L'Ajuntament de Muro i Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) comprovaran avui si veritablement el pla d'explotació i el d'execució coincideixen.

No obstant això, ahir mateix des de l'Ajuntament demanaren a SFM que rectificàs les excavacions duites a terme en el camí de Sant Vicenç. Si més no, el cap d'explotació de SFM, Tomàs Morey, que es desplaçà fins a Muro per parlar amb el batle, mantingué en tot moment que «les obres es fan sense cap tipus de modificació». De fet, ahir les obres continuaren perquè «la Policia Local no ens notificà res per escrit, només n'ordenà la paralització», afegí Morey.

Des de l'Ajuntament mantenen, emperò, que les obres de construcció del traçat del tren, que connectarà Inca amb sa Pobla, no s'ajusten al projecte aprovat. La problemàtica es dóna en el camí que comunica Muro amb Búger, concretament a uns 400 metres del centre urbà. En aquest indret el traçat del tren creua el camí. Com que ara els passos a nivell estan prohibits "segons explicà l'enginyer municipal" des de SFM opten per excavar el camí. Arran del camí hi ha una casa d'eines. És aquí on sembla ser que la constructora, per no haver de tomar aquest habitatge, s'ha desviat del traçat fent una corba, això sempre segons explicacions del batle. «Les obres es fan dins la zona que expropiaran. Ara bé, el camí és municipal i no d'Obres Públiques i per tant entenem que el que no poden fer és desviar-lo sinó que l'haurien de mantenir recte com abans», sentencià Ramis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris