algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Els treballadors de l'Hospital amenacen de convocar una vaga

Avui matí el comitè d'empresa s'entrevistarà amb el batle, Miquel Riera

Els treballadors de l'Hospital Manacor amenacen de convocar una vaga si no s'arriba a un acord amb el conveni de personal i la Fundació Hospital.

El comitè d'empresa del centre hospitalari té previst entrevistar-se avui, a partir de les 10 hores del matí, amb el batle de Manacor, Miquel Riera (ALM), amb la intenció de demanar la intervenció de la màxima autoritat municipal en la negociació del conveni col·lectiu del personal de la Fundació.

Ildefonso Pérez, president del comitè d'empresa, ha manifestat que «les negociacions del conveni col·lectiu estan pràcticament en via morta. Si no es posa una solució satisfactòria als nostres conflictes laborals, no tindrem cap mirament a l'hora de convocar una vaga del personal que treballa a l'Hospital».

El batle, Miquel Riera, realitzarà aquesta entrevista per la seva condició de membre del Patronat de la Fundació Hospital en representació de tots els batles de l'àrea d'influència del centre hospitalari.

Un dels aspectes que han denunciat des del comitè laboral de l'Hospital de Manacor és que, des de la Fundació, els exigeixen fer 73 hores més anuals a cada un dels treballadors cobrant un sou molt més baix.

A més, el comitè va explicar que aquestes hores de més no les fan a l'Hospital d'Alcorcón (Madrid) i que els sous que guanyen els treballadors d'aquesta Fundació són superiors als que cobren els empleats de la Fundació de l'Hospital de Manacor.

En definitiva, el que persegueix el comitè d'empresa de l'Hospital Manacor és tenir un conveni equiparat al de la Fundació del centre hospitalari d'Alcorcón, ja que consideren que és un greuge comparatiu entre les dues Fundacions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris