nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

La Guàrdia Civil té localitzat el principal sospitós del crim del port d'Alcúdia

L'individu, un empresari alemany, resideix de manera clandestina al Brasil

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil té localitzat el principal sospitós d'haver duit a terme el brutal assassinat d'Yvonne O'Brien, la dona britànica que va ser trobada morta el passat dia 29 d'agost en l'annex d'un xalet que tenia llogat al port d'Alcúdia.

La Guàrdia Civil havia seguit la pista d'aquest home, un tèrbol empresari alemany, fins que aquest arribà a Brasil fa poc temps. En acabar el seu visat en aquest país, l'individu va desaparèixer sense deixar rastre. Els investigadors opinen que es troba residint de manera clandestina en l'esmentat país.

La Benemèrita ha emès una ordre internacional de detenció contra l'industrial, que havia estat lligat sentimentalment a la víctima en el mes de juliol del 98, i que és l'autor de les cartes amenaçadores que varen ser trobades a la residència de la britànica després del crim.

Aquest és el darrer sospitós que queda per descartar de la llista de persones susceptibles d'haver comès la brutal orgia de sang que havien confeccionat els investigadors del cas, i a més representa la possibilitat més factible, ja que segons la seva fitxa d'Interpol té antecedents per maltractaments greus contra la seva antiga esposa i és conegut pel seu caràcter extremadament violent.

Encara no ha pogut ser establert el motiu que va empènyer el psicòpata a cometre aquella atrocitat, ja que el pertorbat apunyalà, esventrà i mutilà la dona, i després li introduí una pistola de jugueta a la vagina i va escriure unes paraules a la paret amb la sang de la difunta.

De moment totes les gestions per a la detenció del presumpte desequilibrat han estat inútils, però existeix el convenciment que la seva llibertat té les hores comptades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris