muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

El Govern vol reconèixer la titulació de l'Escola de Treballadors Familiars

Caro i Úbeda volen transparència i claredat en les relacions Executiu-Bisbat

El Govern balear, a proposta de la Conselleria de Benestar Social, reconeixerà al llarg d'aquesta legislatura la titulació dels tècnics que surtin de l'Escola de Treballadors Familiars, una demanda històrica del Bisbat de Mallorca, segons anuncià ahir la consellera Fernanda Caro després d'haver-se entrevistat amb el bisbe de Mallorca, Teodor Úbeda.

Durant l'encontre es tractaren temes relacionats amb les diferents actuacions en benestar social, on coincideixen tant departaments del Govern com de l'Església; camps relatius a menors, drogues, joventut, immigració o serveis socials en general.

La consellera de Benestar Social i el bisbe varen coincidir en la necessitat de desenvolupar línies de col·laboració mútues «per tal de treballar en benefici de la població de Balears». Per a Fernanda Caro, l'objectiu és donar claredat i transparència a les relacions entre ambdues institucions.

Per la seva part, Teodor Úbeda subscriví aquestes declaracions de Caro i assenyalà que qualsevol acord s'havia de basar en el respecte a la identitat de cadascuna de les institucions implicades, a més de la lleialtat i la claredat.

Aquesta reunió, la primera que celebra Fernanda Caro amb l'Església de Mallorca, serví per repassar els temes comuns i, també, per establir un marc ampli de col·laboració que aglutini totes les actuacions. Caro destacà «la dificultat que aixó suposa per la quantitat de les màteries on es treballa conjuntament».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris