algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Tot a punt perquè avui tengui lloc la moció de censura contra Barrachina

L'ambient es presenta bastant tranquil dins el municipi i es preveu que l'acte serà moderat

El consistori de Son Servera es reuneix avui a les 12 del migdia en sessió plenària per debatre la moció de censura presentada pels edils del PSM i del PSOE contra la gestió duta a terme pel batle popular, Francesc Barrachina.

Les hores prèvies al debat de la moció han transcorregut amb la mateixa tranquil·litat que els darrers dies. Francesc Barrachina (PP) va manifestar ahir matí que «aquestes darreres hores passen com sempre, igual que el dia que em presentaren l'escrit sol·licitant el ple per censurar la meva gestió, amb absoluta i completa tranquil·litat per la meva banda».

El socialista Eduard Servera que a partir d'avui serà el nou batle de Son Servera fins el 12 d'agost de l'any 2001, va manifestar que «presentam la moció amb una gran tranquil·litat ja que hem detectat, entre la gent de Son Servera el seu suport per la nostra decisió».

Antoni Cànoves (PSM) també ha mostrat una gran tranquil·litat a l'hora de fer front a la sessió on es debatrà la moció de censura. El portaveu nacionalista serà el primer tinent de batle del nou equip de govern.

La comissió de govern estarà integrada pel nou batle, Eduard Servera (PSOE) i pels quatre tinents de balte: Antoni Cànoves (PSM), Antònia Ferrer (PSOE), Joan Torres (PSM) i Miquel Villalonga (PSM).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris