nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Damià Pons descarta que l'institut pugui estar llest per al curs 2000-2001

El conseller d'Educació es va comprometre a realitzar els tràmits ràpidament

Els al·lots i al·lotes de Marratxí no podran començar el proper curs escolar en el futur institut de secundària perquè els tràmits encara es troben molt endarrerits.

«Crec que és absolutament impossible que l'institut estigui acabat per al curs 2000-2001. Per tant no creem falses expectatives que l'únic que faran es produir frustració, sentencià el conseller d'Educació Damià Pons en el decurs de la seva visita oficial a la localitat de Marratxí. Això sí, el conseller es va comprometre davant els representats de l'Administració local a realitzar la tramitació el més ràpid possible, tot just hagin aprovat els pressuposts per a l'any vinent.

De fet, ahir mateix, el conseller Damià Pons ja va fer arribar a l'Ajuntament de Marratxí dos esborranys del conveni del futur institut de secundària perquè així els responsables locals els puguin analitzar amb cura. Els convenis recullen l'ampliació del poliesportiu i també el sistema de finançament del futur institut. Així mateix, contemplen l'avançament de 400 milions de pessetes per part de l'Ajuntament de Marratxí. Segons avançaren fons municipals, aquests convenis poden estar signats a finals del mes d'octubre.

D'altra banda, Pons explicà que des de la Conselleria miraran de trobar una fórmula per no haver d'esperar forçosament els 55 dies que s'exigeixen per a la publicació del projecte en el butlletí europeu, i poder així avançar l'inici de les obres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris