algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Cent placers tanquen l'Olivar i exigeixen quedar a la planta baixa

La setmana passada la junta de portaveus capgirà per complet la seva proposta

73762

Els trasts del mercat de l'Olivar estigueren unes hores tancats ahir dematí.

Una nombrosa representació de la Unió d'Usuaris del Mercat de l'Olivar tancà ahir dematí els seus trasts per reunir-se amb el batle Joan Fageda i exigir-li que s'aprovàs el seu projecte, centrat a quedar a la planta baixa del mercat mentre que el futur supermercat se situaria a la planta superior. Aquest projecte va ser desestimat la setmana passada per la junta de portaveus dels grups municipals.

En el si de la Unió d'Usuaris encara no s'entén el que aprovà la junta de portaveus la setmana passada, on s'especificava que el primer era conservar el concepte «tradicional» del mercat, per la qual cosa es col·locaven els tres sectors de productes peribles a la part de baix i el supermercat a la planta alta. Ahir a la una del migdia els portaveus es reafirmaren en la decisió de la setmana passada i aquesta és la posició que anirà al ple d'avui. Només el PSM en té dubtes.

«No entenc com un projecte, el nostre, que s'aprovà fa temps i on gairebé tothom hi estava d'acord, no surt endavant. El que no poden fer és anar en contra de la majoria, seria antidemocràtic», comentava ahir una venedora enfadada mentre esperava que el batle fes acte de presència.

Un centenar de venedors, entre els quals els peixaters no estaven representats, pujaren a la primera planta de Cort i esperaren gairebé una hora que el batle els atengués. Fageda es presentà tot sol i dialogà amb la multitud. Digué als congregats que la culpa no era de Cort, i assenyalà que el primer que havien de fer era posar-se d'acord amb el sector dels peixaters.

Pel que fa a la decisió que es prendrà al ple d'avui, Fageda manifestà que «som conscient que el que decidirem demà (per avui) no contentarà tothom, però tant si agrada com si no, ho haureu d'acceptar». El batle afegí que «Cort sempre ha volgut solucionar el problema amb bona voluntat, però hi ha massa discrepàncies entre els sectors afectats».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris