muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

L'Insalud invertirà 51 milions en la campanya de vacunació de la grip

L'Insalud invertirà fins a 51 milions de pessetes en la campanya de vacunació contra la grip d'enguany. En el seu dotzè any consecutiu el periode de vacunació es perllongarà fins al proper dia 27 de novembre i s'adreça a 98.230 persones que bé superen els 64 anys d'edat o s'inserten en alguns dels denominats grups de risc per patir el virus.

Perquè aquest darrer col·lectiu s'adoni de la campanya, la gerència d'Atenció Primària de Mallorca està enviant diverses notificacions domiciliàries. Del total de 86.611 persones de Mallorca que d'acord amb les previsions passaran pels centres sanitaris per vacunar-se, el 14'4 per cent s'insereix al grup de risc i la resta al col·lectiu de majors de 64 anys d'edat.

L'objectiu d'aquesta campanya és la de protegir immunològicament al vuitanta per cent d'aquests dos grups. Les dosis de les vacunes es dispensaran de manera gratuïta mitjançant una sola injecció intramuscular. Des de l'Insalud s'afirma que la composició de la vacuna d'enguany és molt segura i que presenta molt pocs efectes secundaris.

L'any passat s'arribaren a declarar fins a 42.850 casos de grip a les Balears. Aquesta campanya de l'Insalud es durà endavant paral·lelament a la promoguda per la Conselleria de Sanitat que atany als nins d'edat compreses entre els tres i sis anys d'edat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris