algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

La família de Maria del Carme del Salto demana ajuda a la Casa Reial

La mare té una foto d'Andreas I.O., darrer individu que fou vist amb ella

La família de Maria del Carme del Salto Fajardo, la jove de Portocristo que va desaparèixer el passat dia 22 de maig quan sortia a prendre unes copes amb les amigues en el pub Van Van de Cala Bona (Son Servera) ha demanat la col·laboració de la Casa Reial davant la manca de noves informacions sobre el lloc on es troba l'al·lota.

Sílvia del Salto, germana de la desapareguda, ha rebut una carta remesa per la Secretaria General del Gabinet de Planificació i Coordinació de la Casa de S.M. el rei on s'explica que «després d'estudiar l'assumpte que exposa en l'escrit que el passat dia 6 va remetre a la seva majestat el rei, em complau informar-li que el cap d'aquest Gabinet ha disposat la remissió del mateix al Ministeri d'Interior que exerceix la competència en la qüestió que planteja, per tal que ho estudiï l'organisme corresponent i, en el seu cas, li faci arribar directament la resolució que procedeixi».

D'altra banda, la família de Carme del Salto va rebre a casa seva, de forma anònima, una fotografia d'Andreas Ingo Okulus, el jove alemany de 33 anys que està inculpat al cas i que fou la darrera persona que fou vista amb la jove de Portocristo el dia que aquesta va desaparèixer.

Aquest home va ser identificat com l'individu que va portar en braços Maria del Carme la nit del 22 de maig i després d'haver estat interrogat per la Policia Judicial, continua vivint en llibertat a la seva residència d'Alemanya.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris