algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

L'estació de Son Sardina, nou blanc de pintades com les del tren de Sóller

Sierra assegura que la restauració dels vagons danyats costarà entre 5 i 15 milions

84798

Als vagons del tren de Sóller s'ha sumat ara l'estació de Son Sardina.

A. S.

L'estació de tren de Son Sardina ha resultat afectada també pel pas dels vàndals que es dediquen a efectuar pintades per tota la ciutat. La Policia Local ha identificat diversos sospitosos, que seran interrogats en breu. Aquests, en cas de no ser els responsables d'aquests grafits i dels del tren de Sóller, podran facilitar de ben segur informació valuosa al respecte, ja que formen part de la mateixa tribu urbana.

Rafel Sierra, director del ferrocarril de Sóller, explicà ahir que l'avaluació inicial dels danys que patiren en la matinada de dilluns a dimarts sis dels vagons de la companyia ha donat com a resultat que dos dels vehicles hauran de ser restaurats per complet, altres dos que bastarà que siguin envernissats i dos més que encara s'està a l'espera de saber si serà necessària la seva reconstrucció.

El cost d'aquesta reparació oscil·larà entre els cinc i els quinze milions, depenent del grau d'afectació de la fusta dels quatre cotxes que són susceptibles de ser rehabilitats. Aquest fet suposa per a l'empresa un gran desemborsament, i a més ha alterat les pautes de feina que havia marcat la companyia, ja que les tasques de recuperació es perllongaran quatre mesos.

Si s'han de canviar llistons el cost es dispararà, atès que l'adqusició, preparació i instal·lació de les peces de fusta noble poden arribar fins a límits astronòmics. Sierra posà especial èmfasi en mostrar el seu desacord amb les actuacions del tipus de les de dilluns, ja que «únicament perjudiquen el col·lectiu de la societat», en dubtós benefici dels que les duen a terme.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris