lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Funció Pública diu que la Plataforma d'Interins no és un interlocutor vàlid

Defensa que qualsevol negociació ha d'estar protagonitzada pels sindicats

«La Plataforma d'Interins no és un interlocutor vàlid per plantejar cap tipus de negociació», afirmà ahir el director general de la Funció Pública de la Conselleria d'Interior, Jaume Colom, que afegí que «només fan manifestacions genèriques sense aportar cap tipus de dades».

Colom va respondre així a les declaracions de membres d'aquesta Plataforma, que està presidida per Bartomeu Alcover, en el sentit que amb el nou Govern el col·lectiu d'interins se sent «discriminat ideològicament i torturat psicològicament». A més, plantejaren a l'Executiu una renegociació del pacte d'estabilitat per tal que es comptabilitzin els mèrits a les properes proves d'accés a l'Administració autonòmica.

El director general de Funció Pública assenyalà que els únics interlocutors vàlids són els sindicats, amb els quals s'ha arribat a un acord no per unanimitat però si per majoria per tal de convocar uns exàmens per constituir un borsin d'interins en els quals no es puntuaria cap mèrit.

Aquest acord és conseqüència de la sentència del TSJB que anul·là el decret aprovat pel Govern del PP pocs dies abans de les eleccions del 13-J, que blindaven els interins durant sis anys.

Per Colom, l'objectiu és mantenir els terminis d'aquesta prova, prevista per a finals de novembre o principi de desembre. No obstant això, Jaume Colom matisà que el fet que es respectin aquestes dades depèn del procediment administratiu previ a la convocatòria. «Hem d'enviar tota la documentació al Consell Consultiu i després adequar-nos a les seves recomanacions», afirmà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris