muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Dia 24 d'octubre es posa en marxa la reforma viària a la ciutat

Mentre el regidor Jaume Colom n'ha delegat les competències a Nofre Bisbal

Sembla que aquesta vegada podria ser la bona, i la posada en marxa de la reforma circulatòria seria una realitat en pocs dies, després de quasi un any de continus ajornaments.

Així ho ha manifestat el batle Joan Arbona (PSM), que aquesta vegada s'ha volgut curar en salut i ho ha volgut confirmar d'acord amb el sergent de la Polícia Local, Miquel Quetglas, que sempre s'ha mostrat poc disposat a donar dades concretes.

Aquesta vegada, la data que s'ha donat com a segura per posar en marxa la reforma és la del 24 d'octubre, és a dir diumenge de la setmana que ve. El canvi es faria la matinada del dissabte al diumenge.

Arbona ha justicat els ajornaments en el retard en la instal·lació de les senyals i en el pintat, tot recordant que ja havia ordenat en un parell d'ocasions la posada en marxa de la reforma.

Sembla que pel dia 24 les tres grans condicions que el regidor de governació Jaume Colom s'havia proposat per posar en marxa la reforma s'hauran complit. Aquestes eren l'obertura al trànsit de la prolongació de Cetre, l'entrada en servei de l'aparcament del mateix carrer i que s'hagués fet la reforma de la rotonda de Ca'n Repic. Com és sabut, els dos primers ja són una realitat i el tercer es troba en execució i tot fa pensar que dia 24 estarà enllestida.

Precisament el regidor Jaume Colom ha delegat aquesta mateixa setmana el tema de la reforma circulatòria en el regidor del seu mateix partit, Nofre Bisbal, donat que el seu càrrec de director general de la Funció Pública no li permet dur el tema com per ell seria de desitjar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris