algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Cort i l'Inem destinaran 152 milions a donar feina a aturats de llarga durada

El projecte controlarà els destinataris i els orientarà de cara a la reinserció en el mercat laboral

L'Ajuntament de Palma, mitjançant la seva entitat de l'Institut Municipal de Formació i Feina (Imfof), i en colaboració amb l'Inem destinarà un total de 152 milions de pessetes en diferents projectes per donar feina a aturats de llarga durada, en un total d'onze propostes aprovades.

La finalitat d'aquests projectes és la de fomentar i millorar la formació i experiència professional dels desocupats de llarga durada, per incorporar-los després en el mercat laboral. Es pretén que es faci mitjançant la realització d'activitats d'interès general i social que siguin competència dels ajuntaments.

Concretament es posaran en marxa 11 projectes desenvolupats per les diferents àrees que formen el Consistori (manteniment, urbanisme, cultura, sanitat, educació) i altres relatives a Emaya o a l'Institut Municipal d'Informàtica.

Cort hi aportarà un total de 78 milions de pessetes, mentre que l'altra institució subvencionarà la resta, uns 75 milions. Les subvencions més fortes són les que es fan relatives a l'estudi sobre la feina i la d'informació sociolaboral al ciutadà, amb 21 milions, i la dedicada a la tasca de desenvolupar un servei d'atenció a les escoles infantils, amb 14 milions.

D'altra banda, entre els projectes aprovats, destaca per la xifra de llocs de treball oferits, les accions d'informació al ciutadà, que tenen previst incorporar 36 treballadors, i també la instal·lació i manteniment de jocs infantils a parcs municipals, que donarà feina a 14 desocupats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris