muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

L'Ajuntament vol millorar la qualitat de vida dels més joves de sa Coma

S'actuarà sobre les infraestructures esportives i es posarà en marxa un projecte d'acció social

L'Ajuntament de Sant Llorenç està desenvolupant un projecte global d'integració que té com a principal objectiu la millora de la qualitat de vida dels joves residents a la zona costanera de sa Coma.

El delegat de l'Ajuntament de Sant Llorenç a sa Coma, Joan Santandreu (AGIN), ha posat de manifest que «la immensa majoria del sector infantil i juvenil que viu a la zona litoral de sa Coma, són fills de treballadors temporals que fan feina en el sector de l'hostaleria. Aquest sector econòmic treballa moltes hores al dia i per aquest motiu els joves passen molt de temps sense els seus pares deambulant pels carrers».

Santandreu afegí que «el principal problema és la inexistència d'espais adients perquè aquests al·lots puguin jugar o desenvolupar la seva vida social d'una manera normal».

Amb la qual cosa, l'equip de govern de Sant Llorenç està actuant des de dos punts diferents amb la finalitat de posar una solució a la manca d'integració d'aquests joves. Per una banda, pretén millorar el conjunt d'instal·lacions destinades als joves. D'altra banda, des del departament de Benestar Social presidit per la socialista Maria Galmés, s'està elaborant un programa d'ajuda destinat a aquest grup d'edat.

Tal com va explicar Joan Santandreu, «una de les primeres actuacions que consideram prioritària és la construcció i també finalització d'un pavelló esportiu cobert que compta amb un projecte elaborat i amb un pressupost total de 43 milions de pessetes, que s'està executant en dues fases diferents».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris