algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

La cadena Portopí podrà construir el projecte de multicinemes a la ciutat

L'Ajuntament de Manacor ha donat el vistiplau per facilitar l'execució de les obres

La comissió de Govern de l'Ajuntament de Manacor ha aprovat la sol·licitud de Multicines Portopí SL, representat per Antoni Riutort Servera, per a la parcel·lació de solars al carrer Bas, cantonada amb Ronda del Port, tal com s'ha definit en el projecte redactat pel gabinet d'arquitectes Fiol-Salas-Sastre.

L'empresa Multicines Portopí SL pretén construir un complex de sis sales de projecció de cinema amb un pressupost aproximat als 500 milions de pessetes. El projecte, segons han informat des de la mateixa empresa, contempla no solament la creació de les sis sales de cinema sinó que a més aposta per una àmplia oferta complementària que estarà integrada dins el mateix complex.

Les sis sales tindran diverses mesures. L'aula amb major capacitat disposarà d'unes 300 butaques i la de menor capacitat tindrà unes 120 butaques. L'Ajuntament va informar favorablement sobre el projecte, el passat mes de juliol, i va remetre a la Comissió Insular d'Urbanisme del Consell (CIUM) l'expedient de construcció d'un edifici destinat als multicinemes als afores del nucli urbà de Manacor.

La cadena Portopí pretén que el projecte es completi amb una àmplia oferta exterior. De fet, ja ha iniciat una ronda de contactes amb franquícies de conegudes empreses de menjar ràpid.

La situació escollida per la promotora de les obres és possiblement una de les més adients, ja que es troba entre l'institut Mossèn Alcover, el poliesportiu Miquel Àngel Nadal i la zona esportiva de la torre dels Enagistes. Aquesta zona és una de les més transitades per la gent jove, considerada com un gran mercat, ja que en aquestes edats hi ha una gran afició al cinema.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris