nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Comença la campanya contra la grip reforçada amb la vacunació triple vírica

A més dels sectors de risc, també seran vacunats 32.000 escolars entre 3 i 6 anys

En els pròxims dies començaran les campanyes per a la vacunació contra la grip per part de l'Insalud i de la triple vírica per part de la Conselleria de Sanitat. La primera de les campanyes comença avui i s'inserta en el calendari habitual de l'Insalud per a les persones de risc, principalment gent gran que supera els 65 anys i els que s'inclouen al grup denominat de malalts crònics.

D'altra banda, la vacunació triple vírica està previst que comenci a partir de demà i se centrarà principalment als cicles d'educació preescolar i primària reglades. És a dir, nins entre tres i sis anys d'edat.

D'acord amb les previsions de la Conselleria de Sanitat es pensa que en tot aquest trimestre que es perllongarà la campanya s'arribarà a vacunar fins un total de 32.000 nins de les referides edats.

L'objecte d'aquesta campanya, a més d'evitar que facin aparició els simptomes de la grip també es destina a evitar reforçar la immunitat de tot aquest col·lectiu front a epidèmies de paperes com l'esdevinguda l'any passat, principalment a la comarca del Llevant de Mallorca.

Amb aquesta nova campanya impulsada per la Conselleria se cerca evitar les llargues coes i la saturació als centres sanitaris de Balears i, d'acord amb els altres anys, serà el personal habilitat des del Govern per a aquesta campanya, així com assistents dels centres de salut, els que es traslladin quan pertoqui a les escoles per facilitar les coses als pares. Totes les vacunes es dispensaran de forma gratuïta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris