muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

La ciutat va ser per als turistes el dia del Pilar

Mentre els ciutadans se'n van a fora, els turistes visiten els carrers d'una Palma adormida

El pont del Pilar d'enguany, com qualsevol altre pont, s'ha caracteritzat per l'èxode massiu de gent des de Palma cap a la Part Forana. Poder gaudir de tres dies seguits de vacances, un mes després de l'estiu, és un luxe a l'abast d'un nombre important de treballadors. Però, paradoxalment, un alt nombre d'estrangers visita Palma. L'estiu no s'ha acabat per a tothom.

Com que els mesos estivals encara queden a prop, són freqüents les visites de turistes, que es troben amb una ciutat buida, amb la majoria de comerços tancats i amb l'únic al·licient de visitar la Seu o de prendre qualque cosa en un bar del centre.

Aquest pont no s'ha respirat l'ambient i la vida de l'estiu a Palma, tot i la presència dels turistes, perquè els palmesans han aprofitat per anar cap a diferents punts de l'Illa.

Una de les conseqüències inevitables d'això varen ser les llargues coes de cotxes que es formaren ahir horabaixa a les diferents entrades de Palma. Com qualsevol diumenge, però en nombre més considerable, els ciutadans aprofitaren fins a les darreres hores de «vacances», per la qual cosa la tornada a casa es retardà fins al darrer moment.

Ahir, els carrers comercials de Palma presentaven un panorama atípic, propi d'un dia festiu, però amb moviment de gent cercant un lloc per visitar. «De moment tot han estat turistes», comentava ahir dematí un cambrer d'un bar del centre de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris