algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

La Policia Local cerca els autors de les pintades en sis vagons del tren de Sóller

El director del ferrocarril, Rafel Sierra, explicà que els danys «poden ser milionaris»

103278

Sis dels vagons del tren de Sóller es varen veure afectats per l'acció vandàlica.

S. Amengual.

La Policia Local de Palma es troba efectuant intenses gestions per localitzar els autors de diverses pintades de tipus grafit en sis dels vagons del tren de Sóller, patrimoni històric insubstituïble de tots els mallorquins, que varen ser efectuades i detectades durant la matinada d'ahir.

Devers les sis del dematí, uns treballadors de l'estació s'adonaren amb incredulitat que sis dels 17 vagons que conformen el tren havien modificat de manera substanciosa la seva fesomia, ja que algú que s'havia introduït durant la nit al recinte en què descansen els cotxes els havia omplert d'inscripcions efectuades amb pintura d'esprai.

Els danys encara no han pogut ser avaluats pels responsables de la companyia del tren de Sóller, però segons explicà a Diari de Balears el seu director, Rafel Sierra, «els danys podrien ser milionaris a cadascun dels vagons en cas que la pintura hagués travessat el vernís i hagués impregnat la fusta que cobreix tota l'estructura».

Sierra concretà que «fins que no haguem examinat els cotxes no podem saber quin és l'abast dels desperfectes. Si no ha entrat a la fusta la cosa quedarà en només una polissonada», però si els vagons han de ser desmuntats per complet, restaurats peça a peça i tornats a posar, els fets adquiriran una major gravetat, ja que la quantia dels danys podria resultar esfereïdora.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris