algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

L'expresident Cristòfol Soler serà el representant de les Balears a l'Imedoc

Francesc Antich farà oficial el nomenament la setmana que ve

L'expresident del Govern balear, Cristòfol Soler serà nomenat la setmana que ve representat de la Comunitat Autònoma a les Illes de la Mediterrània Occidental (Imedoc). Soler assumirà la representació del president del Govern, Francesc Antich, en aquesta institució.

El Govern de Progrés està disposat a dotar del màxim relleu institucional la seva representació en aquesta institució que agrupa les Balears, Còrsega i Cerdenya per a la defensa dels interessos insulars davant Europa. Per això, s'ha volgut cercar una persona del currículum de Cristòfol Soler "expresident del Parlament i excap de l'Executiu" amb un bon coneixement de les institucions europees ja que ha desenvolupat importants tasques al Centre Balears-Europa.

Cristòfol Soler disposarà d'un gabinet i assumirà per complet, i amb la màxima dignitat institucional, la representació de les Balears en aquest organisme.

L'Imedoc està concebut com a un lloby que actua davant les institucions europees en defensa del reconeixement i de la compensació dels dèficits ocasionats per la insularitat.

Va ser precisament en la darrera reunió que es va realitzar a Palma, quan els presidents de les tres illes acordaren crear la figura del delegat polític a l'Imedoc. Cada president ha de nomenar un substitut per cobrir els aspectes que impliquin una decisió política.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris