algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Dos grups de veïns volen el pas del tren de l'Sport Inca a llocs diferents

L'Ajuntament proposa a SFM una ubicació intermèdia per contentar els afectats

L'Ajuntament d'Inca ha proposat als Serveis Ferroviaris de Mallorca que s'estudiïn una ubicació alternativa per al polèmic pas subterrani que s'ha de construir a la zona de l'Sport Inca, per tal de comunicar totes les cases situades a l'altre costat de la via una vegada es torni a obrir la línia fins a sa Pobla.

D'aquesta manera es vol posar d'acord dos grups de veïns afectats per les obres i que reclamen dues ubicacions diferents, una molt més propera al nucli urbà de la ciutat. L'altra ubicació, prevista al projecte aprovat, era vora el pont de la carretera de Sineu. En aquest indret es deia que hi hauria molts de problemes d'evaquació d'aigua quan plogués a causa del desnivell del terreny.

Els dos sectors veïnals varen ser rebuts ahir de manera consecutiva pel batle, Pere Rotger, i pel regidor Tomeu Seguí per discutir aquest problema. També hi fou present un tècnic dels Serveis Ferroviaris.

Rotger va convocar els veïns després que alguns d'ells es reunissin la passada setmana amb el conseller de Foment per aquest assumpte.
En principi es va explicar als afectats que disposen d'un termini de vint dies per presentar al·legacions al projecte definitiu que ara ha sortit a exposició pública.

Aquest projecte preveu la construcció del pont en una zona molt llunyana a Inca. Ara els veïns poden consultar els plànols del projecte que ja han estat remesos a l'Ajuntament.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris