algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

La Sala emprarà la propietat local dels camins d'accés al Trenc per fer pagar

En un estudi que entregaran al conseller de Turisme es mostren les bases de l'impost municipal

L'Ajuntament de Campos emprarà el fet que els camins d'accés a la platja del Trenc són de propietat municipal com a via legal per aplicar l'impost municipal i que els visitants a la coneguda platja paguin una entrada. Demà el conseller de Turisme, Celestí Alomar, visitarà la localitat i el batle, Andreu Prohens (PP), li explicarà a través d'un d'estudi les bases que regiran l'impost del Trenc.

Segons explicà el batle de Campos, Andreu Prohens (PP), «aprofitant el fet que els accessos són de propietat municipal i que el Trenc és considerat una Àrea natural d'especial interès (Anei), no hi haurà molts de problemes perquè des de l'Ajuntament puguem aplicar l'impost als visitants del Trenc i millorar tota la zona».

Així mateix, el batle de campos va afegir que «la veritat és que tal vegada amb aquesta fórmula, els beneficis recaptats s'hauran de reinvertir a la zona, però aquest sistema crearà d'entrada, uns 15 llocs de feina per a guardes i cobradors. Tot això servirà per poder fer front a les despeses de neteja i manteniment de la platja».

L'accés a l'emblemàtic arenal des de la carretera de la Colònia de Sant Jordi és un camí de propietat municipal. Així mateix la carretera que condueix a ses Covetes i que també és utilitzada pels visitants de la platja és de titularitat de l'Ajuntament. L'únic punt difícil de controlar serà si s'accedeix al Trenc des de la platja des Coto, vora la Colònia de Sant Jordi.

El batle també té la convicció que l'impost és extensiu a les nombroses embarcacions que durant la temporada estiuenca fondegen just devora la platja del Trenc i que baixen fins a l'arenal per tal de gaudir d'aquest formós paratge.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris