muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Els 625 interins de la Comunitat denuncien persecució ideològica

Recorreran contra la sentència del TSJB que elimina el decret Matas sobre blindatge

Els 625 interins de l'Administració autonòmica exigeixen al Govern la renegociació d'un nou pacte d'estabilitat, segons afirmà Bartomeu Alcover, president de la Plataforma Balear d'Interins Independent. «El pacte no s'ajusta a la legalitat, però la sentència obre la porta a un tipus d'acord en què es pugui tenir en compte l'estabilitat, sempre redactat en altres termes», manifestà Alcover, que denuncià «persecució ideològica i política» i «discriminció intencionada».

Aquesta reivindicació s'emmarca en una sèrie de mesures entre les quals figuren la presentació d'un recurs contra la sentència del TSJB que anul·là el decret aprovat pel Govern del PP pocs dies abans de les eleccions del 13-J que blindava els interins durants sis anys.

Els membres de la Plataforma sol·licitaran la nul·litat de la sentència per indefensió en no ser notificada, tal com estableix la Constitució al seu article 24. A més, els missers d'aquest moviment tenen ordre d'estudiar totes les actuacions realitzades per Funció Pública en matèria de personal i recórrer sistemàticament totes les que «siguin il·legals o atemptatòries contra els nostres drets», anuncià Alcover.

Per aquest col·lectiu, l'única solució factible per resoldre aquest conflicte, derivat de la manca de convocatòria d'oposicions per part del Govern del Partit Popular des del començament dels anys 90, seria la realització del concurs oposició ja convocat i que està pendent de sentència del TSJB, malgrat que té un informe contrari de la Fiscalia en termes molts semblants a la sentència del blindatge dels interins.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris