algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Un conveni amb el Fodesma permetrà la restauració de Santa Catalina

Es preveu destinar el futur espai a activitats culturals

La vicepresidenta del Consell Insular de Mallorca, Maria Antònia Vadell, i el batle de Sóller, Joan Arbona, signaren ahir un conveni de col·laboració entre ambdues institucions que permetrà la continuació de les obres de restauració de l'oratori de Santa Catalina i de l'estació telegràfica de Muleta. Els treballs de rehabilitació els va iniciar l'Escola Taller de restauració que acabà la seva activitat el passat mes de juny.

El conveni, que es va signar al mateix oratori de Santa Catalina, preveu que Fodesma amb la col·laboració de l'Inem es faci càrrec de les despeses del personal i de la direcció d'obra, mentre que l'Ajuntament s'ocuparà del material i pel que fa a Santa Catalina assumirà una tercera part del cost del personal, és a dir 2.551.776 pessetes.

Igualment es crearà una comissió integrada per dos membres de cada institució que planificarà i avaluarà l'execució del conveni, que tindrà una durada de cinc mesos prorrogables.

El batle Joan Arbona va remarcar la importància que tindrà pel poble de Sóller la restauració d'aquests dos edificis que formen part del patrimoni de la ciutat. A l'oratori, que té una superfície de 1.151 metres quadrats, s'habilitaran sales per a activitats diverses i probablement comptarà amb una cafeteria-restaurant.

Segons apuntaren els responsables polítics, amb tota probabilitat el conveni es prorrogarà atès que no hi ha temps suficient per tal d'enllestir les obres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris