algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

El Govern no permet que l'Ajuntament cobri una entrada per accedir al Trenc

Turisme diu que és suficient l'impost turístic que s'implantarà a totes les Illes

El Govern balear pretén aturar la intenció ferma que té l'Ajuntament de Campos de cobrar una entrada a totes aquelles persones que vulguin gaudir de l'arenal del Trenc. Segons el conseller de Turisme, Celestí Alomar, no té raó de ser que el consistori de Campos apliqui aquesta taxa tenint en compte que el municipi comptarà amb els beneficis que suposa la implantació de l'impost turístic.

El conseller té la intenció de realitzar una visita pel terme municipal de Campos aquesta mateixa setmana amb la finalitat d'entrevistar-se amb el batle de Campos, Andreu Prohens (PP). Ambdós debatran la implantació de la taxa d'entrada al Trenc.

Sembla ser que el batle popular té les idees ben clares envers la implantació d'una entrada i de fet, els serveis jurídics municipals estan treballant per trobar la forma legal per la qual cada visitant que vulgui gaudir de l'emblemàtica platja des Trenc haurà d'abonar una taxa d'entre 100 i 200 pessetes.

Amb la qual cosa, es dedueix que el cobrament d'aquest preu d'entrada significaria uns importants ingressos per al municipi. Es calcula que cada any visiten l'indret unes 300.000 persones, i que es podrien arribar a recaptar més de 300 milions de pessetes anuals. Aquesta quantiosa recaptació es podria reinvertir en millores per la localitat, així com la creació d'infraestructures i llocs de feina.

El batle explicà que «Campos necessita una compensació. A hores d'ara, la immensa majoria dels ciutadans tenen els seus llocs de feina fora del terme. Ens han paralitzat el projecte de construcció del camp de polo, a més d'un total de 15 urbanitzacions que havien de generar treball i millorar l'economia de Campos. Per aquest motiu consideram que si cobram una entrada als visitants, sobretot als turistes, del Trenc podríem aconseguir aquesta compensació tan necessària per a l'economia del poble», digué Prohens.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris