algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

La pujada al campanar, un èxit

Un total de 70 persones, en grups de set, varen poder visitar el pinacle

XISCA SERRA. Manacor.
El poble de Manacor ha respost de manera excel·lent a la iniciativa de visitaren al campanar amb el muntacàrregues. La pujada popular va començar a les vuit del dematí i en total hi participaren deu grups de set persones cada un.

El bon ambient regnava entre els participants a la pujada que es mostraren molt satisfets de la reconstrucció del pinacle. El rector de l'Església dels Dolors de Manacor, Rafel Bestard, es mostrà molt satisfet per com ha respost el poble a la iniciativa de pujar al campanar i declarà que «hem començat les visites a les vuit del dematí en torns de set persones cada un i varen concloure a les sis de l'horabaixa, quan en total s'hauran realitzat deu pujades i baixades al pinacle».

El nou rector de l'església gran de Manacor va dir que «és important que la gent vulgui prendre part d'aquesta iniciativa ja que el campanar i l'església és part del poble». Tal com va poder comprovar Diari de Balears, els manacorins es mostraren molt contents per com havia quedat el pinacle. Després d'haver visitat el campanar, una veïna del poble explicà que «m'ha agradat molt, és molt interessant veure com s'ha restaurat el campanar i també poder gaudir de les vistes que ofereix el campanar».

Els set veïns que pujaren a les deu del dematí es mostraren il·lusionats davant la possibilitat de conèixer els detalls de la restauració del pinacle de l'església.

El pressupost inicial per rehabilitar el campanari era de 68 milions però aquest s'ha hagut d'augmentar. Segons el rector de l'església gran de Manacor, «els 68 milions inicials es doblaran ja que quan es comença una obra d'aquestes dimensions mai no es pot preveure què costarà».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris