muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

La Sala nega un local a l'Associació Gent Gran per poder fer-hi gimnàstica

El batle, Gabriel Matas, diu que el col·lectiu és d'esquerres

L'Ajuntament de Montuïri ha negat a l'associació Gent Gran la utilització d'un local per poder-hi fer gimnàstica. Fonts del col·lectiu han assegurat que han fet una petició formal i per escrit al Consistori sol·licitant l'ús del local de ca les Monges, i que el batle, Gabriel Matas (PP) no els l'ha volgut cedir.

L'Associació Gent Gran de Montuïri du a terme les classes de gimnàstica a través del programa que organitza el Consell Insular de Mallorca (CIM). L'any passat, el col·lectiu ja va tenir problemes perquè tampoc no va disposar d'un local municipal per tal de poder fer-hi gimnàstica i es varen veure obligats a realitzar les classes a una cotxera particular. L'Associació Gent Gran recrimina a l'Ajuntament que «només demanam l'ús del local dues hores a la setmana i consideram que això no és tan mal de fer. En canvi, l'altra associació de la Tercera Edat pot disposar del local durant tots els dies de la setmana per realitzar les seves activitats».

El batle de Montuïri, Gabriel Matas, va expressar que «no els hem deixat el local perquè ja el tenim cedit a l'Associació de la Tercera Edat i si el volen utilitzar, el que han de fer és demanar-ho al seu president, que és Gabriel Socies».

Matas assegurà que «darrere aquesta moguda hi ha interessos polítics, tots sabem que la ideologia dels membres del col·lectiu Gent Gran és més bé d'esquerres i el que no pot ser és que a un municipi de poc més de dos mil habitants hi hagi dues associacions de tercera edat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris