bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Rotger reconeix que tenia una paga del Govern per no fer res

El batle envestí a crits el regidor del PSM Antoni Alorda pels passadissos de la casa de la Vila

El batle d'Inca, Pere Rotger, va reconèixer públicament que estava contractat com a alt càrrec del Govern balear però que no anava al seu lloc de treball i que feia feina només a Inca. Així de clar ho va posar de manifest Rotger al regidor nacionalista Antoni Alorda després d'envestir-lo a crits als passadissos de la casa de la Vila, una vegada acabat el ple de dijous a vespre i enmig de la sorpresa generalitzada de tots els presents.

Pere Rotger, a més de la batlia d'Inca, estava contractat pel Govern balear com a gerent de l'Institut de Desenvolupament Industrial, un càrrec de confiança que va abandonar per iniciativa pròpia després de les eleccions.

Rotger, visiblement enfadat, digué a Alorda que si havia ocupat aquest càrrec era per culpa dels grups de l'oposició, que durant la passada legislatura no li havien permès cobrar dedicació exclusiva i que «me vareu tenir a pa i aigua i vaig haver de cercar-me la vida per poder viure». «No estic orgullós del que va fer el meu partit a Palma però jo vaig fer molta feina, molta més que molts dels meus que tenien feina a Palma i a un altre lloc i no en feien a cap dels dos llocs», afegí Rotger.

L'origen de la forta discussió s'ha de cercar en el final de la sessió plenària quan el regidor Alorda pregà el batle Rotger que no retragués mai més als regidors nacionalistes que tenien càrrecs polítics per Palma i que no s'adonaven del que passava a la ciutat. Curiosament abans de l'escena del passadís Rotger havia demanat a Alorda que «tots hauríem de fer un exercici per millorar les relacions en aquest sentit».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris