algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Cultura no construirà la delegació del Conservatori per falta de pressupost

L'any 2000 es podran impartir els cursos de Secundària a les dependències de l'Escola d'Adults

La Conselleria de Cultura no podrà subvencionar la construcció d'una delegació del Conservatori de Música a Manacor per manca de pressupost. Així ho va comunicar el director general de Planificació i Centres de la Conselleria d'Educació del Govern balear, Jaume Gual, a la delegada de Cultura de l'Ajuntament de Manacor, Margalida Fons (PSM).

La regidora es va traslladar ahir a la Conselleria de Cultura per estudiar la problemàtica escolar de Manacor. Entre els temes que es varen tractar durant la reunió, va sorgir el de la construcció del conservatori, ja que és un projecte de gran envergadura que potenciaria la ciutat com a capital de comarca.

Fons va explicar sobre aquest tema que «el director general s'ha mostrat pessimista sobre la possibilitat que, a curt termini, es pugui construir un conservatori a Manacor, per manca de recursos econòmics». No obstant això, la delegada de Cultura reconeix que «no s'ha tancat la possibilitat de continuar negociant de cara a pròxims exercicis econòmics».

El passat mes de juliol, l'Ajuntament de Manacor va sol·licitar a la direcció del conservatori la possibilitat d'instal·lar una delegació vora la nova seu de l'Escola Municipal de Música. El consistori manacorí pretenia utilitzar l'immoble de l'antiga Cambra d'Extensió Agrària. Aquest edifici es troba en un greu estat de ruïna però l'Ajuntament ja està projectant l'ampliació i reforma de les instal·lacions.

L'edifici s'haurà de remodelar completament. Una part de les dependències ha estat reformada i en aquesta ja s'hi estan realitzant els assaigs i les classes de solfeig i instruments.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris