lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Els taxistes de la Caeb carreguen contra el batle pel color dels vehicles

Li recriminen que després de 6 mesos encara no s'hagi pronunciat sobre el tema

La Junta Directiva de l'Agrupació Empresarial d'Autotaxi i autoturisme envià ahir una carta molt crítica al batle de Palma, Joan Fageda, pel fet que encara hi hagi desconeixement popular sobre el color dels taxis de Ciutat, considerant que «els ciutadans tenen dret a saber quin serà el color dels vehicles i si es perdrà una cosa tan tradicional com és el negre i el marfil».

En l'escrit, que constava de dotze punts, es lamentava la falta de decisió de Fageda i l'actuació de la Pimem, enfrontada amb la Caeb per la nova regulació sobre el taxis. Per començar, la Caeb pensava que després de sis messos era necessari un pronunciament sobre el color dels taxis.

Les crítiques esquitaven els taxistes de la Pimem, deixant clar que aquests havien enganyat els «palmesans» en un parell d'assumptes. Per començar, el preu de la pintura blanca és més alt del que presentava el col·lectiu,de manera que l'argument de la baratura per pintar els taxis d'aquest color era totalment fals. També comunicava la falsedat en què s'havia incorregut en dir que la presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns defensava el color blanc, ja que aquesta, poc després que la informació sortís publicada, desmentí categòricament que hi donàs suport.

La duresa contra la Pimem continuà en el comunitat. Al batle se li comunicà que molts dels taxistes associats a l'entitat de petites i mitjanes empreses no compartien la postura general del color blanc. Un altre tema que es tocà fou el«d'un taxi, un conductor». Respecte a això la Caeb considera que l'Ajuntament ho ha fet bé, ja que eliminà aquest punt del projecte. L'agrupació considera que limitar els vehicles a un conductor atempta contra el dret al treball de la gent. En canvi, no se'n refia, ja que les contínues pressions de la Pimem sobre aquest aspecte preocupen l'agrupació. La carta donava dades dels possibles afectats per la mesura d'un taxi un conductor. Si es posàs en marxa, es deixarien de 260 a 350 conductors, depenent de la temporada, baixa o alta, al carrer.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris