muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Els afectats per la nova línia del tren volen un pas més pròxim a la ciutat

Obres Públiques estudiarà si és viable moure l'accés subterrani de l'Sport Inca

Els veïns de fora vila afectats per la reobertura de la línia ferroviària fins a sa Pobla reclamen que es construeixi un pas subterrani molt més proper a la ciutat que el previst al projecte aprovat.

Actualment, la línia ferroviària passa per sobre de l'antic camí que dóna accés al complex Sport Inca, situat vora la carretera de Sineu. Això ha fet que tots els propietaris de cases i finques situades a l'altre costat de la via necessitin un accés per no quedar aïllats. Els serveis ferroviaris havien previst un pas subterrani al final del camí quasi a la vora del pont per on passa la carretera. Aquesta ubicació farà que la majoria de veïns es vegin obligats a fer una gran volta per anar fins a la carretera que du a Inca. En els casos més extrems han comentat que hi ha algunes persones que viuen a només 500 metres del nucli urbà però que hauran de fer quatre quilòmetres per anar fins a Inca. També asseguren que el lloc on es vol fer ara el pas s'embassa amb facilitat quan plou, de manera que podria quedar tallat sovint.

Una delegació veïnal es reuní ahir amb el conseller d'Obres Públiques, Josep Antoni Ferrer, per exposar les seves queixes. Els afectats proposen que es construeixi el pas vora la carretera de Sineu ponderant així la distància entre totes les cases.

El conseller es comprometé a enviar en un termini màxim de deu dies els tècnics a l'indret per veure si era possible trobar una solució alternativa, tot i que reconegué que era molt dificil plantejar ara el trasllat del pas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris