algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

El Govern aprovarà avui la construcció del pont elevat del riuet de Portocristo

Ajuntament, Consell i Govern pagaran el projecte, que té un cost de 180 milions

El Consell de Govern aprovarà avui la construcció del pont elevat del riuet de Portocristo, després de quinze anys de reivindicacions per part dels veïns del nucli costaner.

El projecte té un pressupost de 180 milions de pessetes, que serà costejat a parts iguals per Govern balear, Consell Insular de Mallorca (CIM) i Ajuntament de Manacor.

La portaveu de l'equip de govern a l'Ajuntament de Manacor i vicepresidenta del Consell, Maria Antònia Vadell, va explicar que «la propera setmana el Consell també aprovarà la seva partida econòmica per dur a terme aquesta important obra per a Portocristo».

Ahir el batle de Manacor, Miquel Riera (ALM), conjuntament amb Maria Antònia Vadell, es va entrevistar a Palma amb el Govern i amb el CIM per acabar d'enllestir els detalls del conveni que permetrà iniciar aviat les obres del pont del riuet.

Aquest projecte va quedar paralitzat durant la passada legislatura ja que les tres institucions encara no havien signat el conveni per dur a terme la construcció del pont. No obstant això, el Consell de Mallorca va aprovar la modificació de les Normes Subsidiàries que va ser sol·licitada per l'Ajuntament de Manacor.

Aquesta obra és d'una gran envergadura i el que es pretén és evitar les inundacions que s'han registrat en distintes ocasions quan s'han produït fortes tempestes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris