nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

Acord a la reunió de portaveus sobre la reforma en el mercat de l'Olivar

Fruita, carn i peix s'instal·laran a la planta baixa, i el supermercat a dalt

El projecte de reforma del mercat de l'Olivar va arribar ahir a una proposta d'acord, emesa per la junta de portaveus dels grups municipals, que es reuniren per tal de donar una solució definitiva a la polèmica. La resolució fou que Cort aprovaria el projecte presentat per la Unió d'Usuaris amb la condició que no es perdés la imatge tradicional del mercat.

Lys Riera, regidora de comerç, destacà l'acord al qual es va arribar amb els portaveus de l'oposició, i la seva postura comuna entorn de preservar la tradicionalitat de l'emplaçament, tal com demanà al seu dia la Unió d'Usuaris. L'estira i amolla entre aquests i els peixaters, que no volen traslladar-se a dalt, sembla que arribava així a la seva fi, però en realitat no és així.

La proposta de la Unió d'Usuaris, i amb la qual no estan d'acord els peixaters, col·locava aquests i els carnissers a la part de dalt, mentre que la verdura i la fruita, juntament amb un supermercat, anirien a la planta baixa. Si bé ahir s'aprovà aquesta proposta es feia amb condicions que la canviaven sencerament.

La junta de portaveus considerà imprescindible, a més de conservar el mercat tradicional, que el triangle de productes caducs (verdures-fruita, carn i peix) han d'estar plegats a una planta, i sobre això, que el supermercat no pot situar-se a la part de baix, per la qual cosa el projecte dels usuaris quedava totalment trastocat.

Aquests tendran tres mesos per modificar la proposta de Cort segons considerin oportú, però sense canviar les seves directrius. La regidora Riera explicà als mitjans de comunicació que l'Ajuntament ha rebut peticions de ciutadans i patronals sobre que no es perdi el mercat tradicional, i que aquest és el primer punt i més important que es tractà, per la qual cosa es decidí no contemplar la possibilitat d'instal·lar un supermercat a baix.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris