nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

El regidor del PP Joan Simonet denuncia represàlies del PSOE

Afirma que Sanitat l'obliga, com a funcionari, a traslladar-se a Menorca

El regidor popular Joan Simonet, que ocupa el càrrec de primer tinent de batle a l'Ajuntament d'Alaró, ha denunciat la persecució política per part del PSOE contra la seva persona i contra el PP d'Alaró.

Simonet argumentà que el motiu de les seves crítiques es fonamenta en el fet que, com a funcionari de la Conselleria de Sanitat, no se li ha permès continuar fent feina a Mallorca i se l'obliga a traslladar-se a Menorca. El regidor fins fa poc era el director del centre comarcal de Manacor de manera transitòria tot i tenir una plaça en propietat a Menorca obtinguda en unes oposicions. La reincorporació de la persona que substituïa ha provocat que hagi d'ocupar el lloc de feina que tenia prèviament assignat.

Simonet ha explicat que per aquest motiu va tenir una primera conversa amb el director general de Sanitat, Josep Manuel Pomar, que li garantí que no hi hauria problema per mantenir-lo a l'Illa. Després va rebre la notificació que s'havia de reincorporar al seu lloc a Menorca, fet que el dugué a parlar amb el sectretari general tècnic. D'aquesta entrevista, Simonet conclou que se li va deixar clar que no hi havia voluntat política per mantenir-lo a Mallorca.

Simonet defensa que la llei de bases local assegura que els membres de les corporacions locals sense dedicació exclusiva tindran garantit durant el seu mandat la permanència als llocs de feina públics o privats on es trobaven en el moment de la seva elecció sense que puguin ser traslladats.

Per aquest motiu, Simonet considera que s'han vulnerat els seus drets fonamentals i ho lliga amb el fet que el PP donàs suport al PSM a l'hora d'elegir el batle, deixant els socialistes a l'oposició. En aquest sentit, recorda que les conselleries de Funció Pública i de Sanitat, competents en l'afer, es troben en mans dels socialistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris