nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

La mossegada d'un ca a una cartera costarà a l'amo 400.000 pessetes

Els fets ocorregueren a Alaró, quan la funcionària entregava una carta

L'Audiència Provincial ha condemnat amb una multa de 400.000 pessetes l'amo d'un ca per les lesions que va provocar a una funcionària de Correus. Els fets varen ocórrer a Alaró, quan l'animal va mossegar una cartera que, complint amb la seva feina, anava a deixar un carta certificada en el domicili d'un veí d'aquesta localitat mallorquina.

El ca en qüestió, la raça del qual no ha transcendit, envestí la funcionària de Correus en el moment que es va apropar a les persianes d'entrada del domicili del destinatari de la carta certificada. La cartera es va identificar com a tal i va procedir a obrir les persianes per entregar el correu, la qual cosa «de cap de les maneres no pot qualificar-se com una imprudència, més quan no consta cap avís de l'existència del ca amollat», segons va remarcar el jutge a la sentència.

Acte seguit, l'animal va atacar l'espantada cartera, que no esparava tal rebuda. A conseqüència de la mossegada va patir «lesions físiques» que li varen provocar «contusions, esquinçament abdominal i ferida profunda a l'avantbraç dret», però també «psíquiques», ja que l'atac va produir a aquesta dona una depressió que «s'inicià just tres dies després dels fets». En concret, la funcionària de Correus va patir problemes de fòbia contra els cans que li impossibilitaven desenvolupar la seva activitat laboral i social.

Fins i tot fou necessari que acudís a la consulta d'un psicòleg per rebre tractament que li permetés superar aquesta aversió als cans, que no patia abans de ser mossegada per l'animal d'Alaró.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris