algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
15°

El Govern col·laborarà en la redacció d'un estudi per potenciar els cítrics

El pla d'Horts i Tarongers mantindrà l'estructura agrària

El batle de Sóller, Joan Arbona, va anunciar que Ajuntament i Govern duran a terme de forma conjunta un estudi encaminat a trobar sortides a la producció de cítrics (taronges i llimones) de Sóller, que com és sabut no passen per un bon moment i de cada vegada són més importants les quantitats de cítrics que es desaprofiten.

Arbona va exposar aquesta problemàtica al vicepresident del Govern, Pere Sampol, que es va mostrar disposat a col·laborar en la redacció d'un estudi que determini les actuacions que es consideri que s'han de prendre.

Aquesta decisió ve donada pel fet que un dels aspectes bàsics del nou pla especial d'Horts i Tarongers (PHT) preveu mantenir l'actual estructura agrària considerant els cítrics un dels productes a conservar.

Recordem que el PHT es troba en procés de redacció, la qual va quedar paralitzada un temps a causa de les eleccions municipals del passat mes de juny, però que ja s'ha reiniciat amb la intenció de tenir-lo enllestit en el més curt període de temps possible.

D'altra banda, es crearà una comissió de seguiment que vigilarà la redacció del PHT, el qual assegurarà el pas de les canonades per al sanejament a les cases ubicades dins aquesta zona, al temps que mantindrà la tipologia de les actuals edificacions, tant en les noves construccions com a les possibles ampliacions que es puguin fer a les ja existents.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris