muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Demanen la dimissió d'Alorda per haver mentit sobre la legalitat de Gráficas García

El batle, Pere Rotger, pretén que el PSM demani disculpes públiques

El batle d'Inca, Pere Rotger, va reclamar ahir la dimissió del portaveu del PSM, Antoni Alorda, per haver mentit posant en dubte la legalitat de l'activitat que desenvolupa l'empresa Gràfiques Garcia a la ciutat.

Rotger va convocar ahir una roda de premsa per respondre als pamflets repartits pel PSM per tota la ciutat en els quals es denunciava que l'empresa havia ampliat els locals que ocupa de manera il·legal i sense respectar els compromisos adquirits amb l'Ajuntament per construir una zona verda a la barriada de Son Amonda. El PSM acusava l'empresa de funcionar a ple rendiment sense encara tenir la llicècia municipal d'obertura i sense haver pagat una multa per una infracció urbanística.

Totes aquestes afirmacions han estat desmentides pel batle Rotger de manera categòrica que ha exposat amb papers que Gràfiques Garcia compta amb tots els permisos per dur a terme la seva activitat des de l'11 de juny i que l'Ajuntament ja ha encetat els tràmits per expropiar la zona verda corresponent. Aquesta darrera qüestió precisament es du al ple que s'ha de fer avui vespre.

A més, Rotger ha indicat que l'empresa va satifer la multa per l'infracció urbanística una setmana abans que sortís el pamflet nacionalista. Per Rotger, l'actuació del PSM no respon més que a «demagògies que no es corresponen a gent que ha assumit responsabilitats de govern a les més altes instàncies».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris