muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Joan March ocupa la vicesecretaria general dels socialistes mallorquins

La renovació de l'executiva de l'FSM dóna entrada a Armengol i a Antoni Roig

Joan March serà el vicesecretari general del Federació Socialista de Mallorca (FSM), en el marc del procés d'adaptació de les estructures del partit a l'arribada al govern de la comunitat.

La decisió va ser adoptada dimarts per unanimitat i serà ratificada pel Consell Polític de la FSM que se celebrarà d'aquí a deu dies.
De fet, des que es constituí el Govern de Progrés, Joan March havia rebut l'encàrrec d'«ajudar» al reforçament de les estructures del PSIB a Mallorca. Així, per exemple, March ha participat en les negociacions per nomenar els representants de les institucions a Sa Nostra i en l'organització de la moció de censura contra Francesc Barrachina.

L'històric secretari general del PSIB recupera ara de manera oficial la influència que no va perdre mai entre els socialistes illencs, sense que el seu «retorn» hagi provocat les ires del sector «najerista». La renovació al PSIB es tancarà el congrés de l'any que ve, durant el qual, és més que probable que Francesc Antich substitueixi Andreu Crespí en la secretaria general. March ha manifestat que Antich «és el líder indiscutit del PSIB» i Antich «no descarta» optar al càrrec, en el marc d'harmonia entre sectors derivat dels resultats del 13-j.

Una de les principals tasques que s'ha marcat Joan March és recuperar la capacitat d'interl·locució del partit amb diversos sectors socials, que, per les raons que sigui, s'havien distanciat del PSIB. Especial importància per als socialistes té recuperar implantació en la Part Forana de Mallorca, on perderen un punt percentual els darrers comicis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris