muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

La Sala demana doblers al Govern per fer de la Gola un gran parc públic

El projecte, que està aturat des de l'any 93, preveu una inversió de 800 milions

L'Ajuntament de Pollença vol que el Govern balear s'impliqui en el finançament necessari per envestir la creació d'un gran parc públic i d'oci a la zona natural coneguda com la Gola, al Port. Així ho va transmetre la batlessa, Francisca Ramon, al president Francesc Antich i a la consellera de Medi Ambient, Margalida Rosselló, durant la visita que realitzaren ahir matí al municipi.

La Gola és una zona humida situada al cor del Port de Pollença que comunica amb la mar amb una extensió superior als 100.000 metres. Malgrat que és una àrea amb un alt valor ecològic es troba en aquests moments molt malmesa, tot i que està protegida, a causa dels seu abandó, fet que fa intransitables els terrenys.

L'Ajuntament de Pollença disposa des de l'any 93 d'un ambiciós projecte que precisa una inversió propera als 800 milions de pessetes per a la qual es va demanar reitarada ajuda al Ministeri de Medi ambient sense obtenir una resposta.

En aquesta proposta es recull la realització d'una neteja intensiva de tot el recinte eliminant els focus de contaminació que hi ha. El projecte també preveu la construcció d'un edifici municipal polivalent que podria acollir una oficina d'informació turística i un centre cultural. A més, l'adequació de l'espai preveu obrir tota una sèrie de caminals i accessos interiors per tal que la gent hi pugui passejar i facilitar així el trànsit de vianants que ja no haurien de fer una gran volta per anar d'una punta a l'altra del Port.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris