algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Cort acordà pagar a tècnics del pla Mirall gratificacions de 25 milions de pessetes

Cort acordà ahir a la Comissió de Govern el pagament d'una part de les gratificacions extraordinàries als tècnics que han treballat en la realització del pla Mirall. El total de l'import és d'uns vint-i-cinc milions de pessetes, quedant pendent per al proper exercici un total de 58 milions.

Aquests pagaments extraordinaris s'efectuaran tant a la secció de contratació com als departaments de manteniment.
La primera incrementà la seva productivitat de personal des de l'any 97, pel que es considerà que era lògic reconèixer aquesta feina amb una compensació econòmica. El total decidit fou de gairebé 9 milions de pessetes. D'aquesta quantitat l'any passat es pagà un terç de les gratificacions, enguany s'abonaran uns dos milions, quedant pendent pel proper exercici 4 milions.

Per la seva part, sobre el departament de manteniment també es decidí gratificar de manera extraordinària l'augment de les seves tasques, tant dels tècnics redactors i directors de les obres, com pel personal administratiu que tramità la documentació. Al seu dia es va preveure una quantitat de 159 milions de pessetes, dels quals ja s'abonaren 81 milions entre el 97 i el 98. A la Comissió de Govern d'ahir s'acordà el pagament de 24 milions, pel que quedaren pendents per a l'any que ve 54 milions de pessetes.

D'aquestes dades es treu que l'any que ve la secció de contratació i el departament de manteniment hauran de cobrar gratificacions extraordinàries per valor de 59 milions de pessetes, més del doble del que se'ls pagarà enguany.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris