algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Crespo: «El tema dels enderrocs no és qüestió de voluntat, és impossibilitat»

Una representació dels transportistes de residus sòlids urbans es reuniren ahir al matí amb Maria Crespo, regidora de Medi Ambient, i Rafel Vidal, regidor d'Urbanisme, per tal de conèixer la postura que adoptarà l'Ajuntament entorn al problema de falta d'espai per abocar les escombraries. La conclusió que es pot treure després de la reunió és que Cort no té la darrera paraula.

Després de la reunió es va veure la bona intenció de Cort i el suport total que dóna als transportistes d'enderrocs. Maria Crespo assenyalà després de la reunió que «nosaltres no podem donar llicència d'activitat dins el sòl urbà. El terreny ha de ser rústic, llavors la competència ja no és nostra, és tant del CIM com del Govern balear, que haurien de requalificar terrenys perquè el col·lectiu aconsegueixi un lloc que compti amb la llicència per dipositar aquesta casta de residus». Crespo aclaria que «aquest no és un tema de voluntat, és un tema d'impossibilitat», en referència a què la descàrrega de residus es porti a terme a Son Reus, «per manca de capacitat».

Per la seva banda, el regidor Vidal comentà que «hem de cercar un lloc adequat per abocar totes les escombraries. Si bé és cert que Palma crea la majoria de residus no tots els de Mallorca poden anar a Son Reus. A més, tot el fems provocat pels grans moviments de terra i obres majors no és de competència municipal, sinó del Govern». Vidal, igual que Crespo, coincidia que la bona voluntat de Cort no pot portar aquest tema més enllà.

Els transportistes d'enderrocs encara no han trobat un lloc que els garanteixi le realització de la seva activitat, però asseguren que no és problema de lloc, sinó de legalitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris