muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Veïns i automobilistes es queixen de la senyalització entre Portals i Illetes

El tram, encara en obres, resulta molt perillós durant la nit

Veïns de Bendinat i automobilistes es queixen de la deficient senyalització existent entre Portals Nous i Illetes en les obres de construcció del passeig de Calvià que realitza l'Ajuntament i executa l'empresa Ferrovial al llarg de la carretera C-719 (Palma-Port d'Andratx).

Segons els veïns, des de fa uns mesos «resulta vertaderament perillós» circular per aquest tram a causa de la «deficient senyalització». Segons els usuaris la situació s'agreuja durant la nit en no estar il·luminada la via i mancar el senyal lluminós a les tanques instal·lades amb motiu de les obres.

Els afectats lamenten que l'Ajuntament permeti aquesta situació perillosa durant tant de temps i es demanen si els responsables esperen que es produeixi una desgràcia per prendre mesures encaminades a garantir la seguretat del trànsit a la via pública.

El regidor del PP, José Manuel Barquero, va denunciar al ple del Consistori de finals de juny aquest problema, sobre el qual insistí en la sessió de la setmana passada.

L'equip de govern socialista que presideix Margarita Nájera ha reconegut que la senyalització de les obres «és millorable». De fet, ha instat en repetides ocasions l'empresa Ferrovial a millorar-la, tot i que aquesta petició mai no ha estat atesa.

Fonts municipals destacaren que l'equip de govern es podria plantejar la paralització de les obres si no es corregeixen les deficiències de senyalització que garanteixi la circulació als conductors i veïns d'aquesta zona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris